Je boekt een boottrip met 2 duiken. Enkele duiken zijn niet boekbaar.

De boottrip moet van tevoren worden geboekt en betaald.

Bij slechte omstandigheden zullen we de excursie moeten cancelen. We proberen dan de duiken een andere dag te maken. Mocht dat niet lukken dan betalen we de kosten terug.

Je kunt alleen een bepaalde dag selecteren, de tijden liggen vast (10:00 – 15:00).

Voor een niet gemaakte duikt krijgt de duiker een voucher.

We bepalen per dag waar er gedoken wordt. We zijn daarbij afhankelijk van de omstandigheden. We beloven dus niks, behalve dat we duiken op de plek met de beste omstandigheden.

Tijdens de boottocht gaan we op kijken of we dolfijnen en walvissen kunnen spotten. Misschien komen we wel wat tegen, je weet maar nooit!

Snel zeeziek? Dan is bootduiken eigenlijk niet aan te raden. Wat wel kan helpen is het middel Biodramina, bij de apotheek verkrijgbaar in 4 en 12 tabletten verpakking. Van dit middel wordt je niet suf of slaperig. Er is ook een variant met caffeine, die werkt bij sommige mensen nog beter.

Duikuitrusting nodig?

Voor de huur van een volledige duikuitrusting (fles, lucht, lood, wetsuit, BCD, automatenset, masker, schoentjes en vinnen) betaal je € 15,- extra. Deze kosten worden in het duikcentrum afgerekend.

Annuleren

Annuleren kan 4 dagen van tevoren. Na die 4 dagen is het voor ons nauwelijks mogelijk om nieuwe duikers in te plannen op de boot.

Afzeggen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je ziek wordt of door omstandigheden je reservering op het laatste moet afzeggen. Je zult in dit geval een voucher van ons krijgen om de boottocht op een later moment wel te maken. Je kunt dit ook afhandelen met een reisverzekering om de gemaakt kosten terug te krijgen. We zullen je daarbij behulpzaam zijn.

De Spaanse wet

De Spaanse duikwet is zeer streng. Naast tal van voorwaarden waar een duikschool aan moet voldoen zijn er voor de duiker ook een aantal belangrijke punten, waaronder de Medische verklaring en de duikverzekering.

Een medische verklaring?

Heb je een medische verklaring van een duikarts in Nederland? Perfect! Heb je deze niet dan moet je een Duikmedische verklaring invullen. Deze is hier te downloaden als hem al graag wilt invullen. Dat kan uiteraard ook in het duikcentrum.

Duikverzekering?

Een duikverzekering is in Spanje verplicht! Als je er een hebt moet dit ook aantoonbaar zijn (polisblad bv.). Als je een reisverzekering hebt met duiken als aanvulling, dan is dat voldoende. Heb je geen duikverzekering dan sluiten wij die voor je af. Dat kan voor een dag, week, maand of jaar. De kosten voor een dagverzekering zijn € 6,-. Ook deze wordt afgerekend in het duikcentrum.

Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, dan zullen we de boottrip ook cancelen. We proberen altijd om een andere datum te prikken. als dat niet lukt, dan wordt het geld teruggestort.